Los niños noruegos en Buenos Aires

Los niños noruegos en Buenos Aires

torsdag 23. september 2010

Endelig inne igjen! :-D

... egentlig skulle dette innlegget ha handlet om digitale verktøy! Eller: det å være digital i flere fag!

Jeg har ikke tall på alle de timene jeg har tilbragt forran pc'n de siste månedene, i nødvendig, selvpålagt tvang, til å kunne greie å lære å beherske dette fenomenet! Jeg har sågar begynt å blogge inne på musikk-profilen min, myspace, søk: lkc-arte...

Etterhvert som jeg skrev mer og mer der inne, og kjente virkelig gleden av å kunne skrive...om det så bare er tankeskriverier, så kjente jeg denne uggne følelsen av dårlig samvittighet som kom smygende. J e g M Å i n n på Tango i Skolen-snart-følelse!

Og jeg har ikke vært her inne fordi jeg ikke vil! Men kun fordi at STEIIIKE... som jeg har strevd med å kome meg inn på bloggen min! Enda jeg har notert ned alle passord som jeg benyttet da denne ble opprettet... men nei! Ikke sjans i havet.

Så nå, to timer etter sengetid, med flere ugjorte oppgaver her hjemme ennå...greide jeg sånn på håret å få tilbakestille passordet, og kom meg inn via sikkerhetsspørsmålet jeg skrev...

Takk og LOV!!!

Jeg skal blogge nå ja, både her og der!

Først må jeg greie å legge til de andre i norsk-klassen min... og da er vi tilbake hvor jeg startet... mestring av digitale verktøy...! Knurrr...!!!

God natt!

-Line-

1 kommentar:

  1. Kult! Jeg begynte å lure på om jeg var alene i didaktikkbloggerland...

    SvarSlett