Los niños noruegos en Buenos Aires

Los niños noruegos en Buenos Aires

søndag 3. juni 2012

Dokumentasjon og tilbakeblikk, Tango i Skolen

Den 27. april 2012, gjennomførte jeg nok en gang en vellykket runde av prosjektet, Tango i Skolen, ved Averøy Ungdomsskole. Som "ut-av-det -blå" dukket TKTV opp, og spurte pent om å få gjøre en sak på prosjektet?! Og slikt kan man ikke avslå. Elevene svarte for seg på en meget positiv og reflektert måte, og ellers bidro de på en engasjert og positiv måte i klasserommet, og på dansegulvet.

8. klassetrinn, 1. studieår med spansk, fremmedspråk, og tangoinstruktør, Adrian Carmona, Buenos Aires.

Aller først måtte de alle sammen presentere seg for Adrian, og fortelle litt om seg selv, - på spansk. Jeg ble målløs av hvordan de hadde forberedt seg :-) og siden jeg hadde "skremt" de med at Carmona KUN snakker spansk, så hadde virkelig tatt oppgaven på alvor!


 En lydhør og motivert klasse suger til seg alt av veiledende instruksjon, selv om det kun kom på spansk!

Ekstra rank i ryggen ble de selvfølgelig da TKTV entret danselokalet, - les:- musikkrommet på skolen!

Kristianne og Synne var med å gi reflekterte svar på sin opplevelse av Tango i Skolen. Flott jobbet, ungdom, og det samme til Viktoria og Stian, som også var med på intervju-delen.
En aldri så liten tanke skeptisk, når den argentinske nasjonaldrikken skal prøves, - Mate.

Cultura Argentina


Kjekt minne å ta med seg for elever, og lærere! :-)
Takk til TKTV for flott innslag!


LKC-Arte

1 kommentar:

  1. Dette opplegget er så bra, Line! Siden jeg har vært flue på veggen (en dansende sådan), kan jeg jo uttale meg. Det er så bra at noen vil lage slike opplegg. Tror nok elevene husker ekstra mye fra slike timer. Jeg husker i alle fall mye av det du fikk fram. Lyd, bilde, smak og den totale opplevelsen som appellerte til mange sanser!

    SvarSlett